Novaclean
- Profesjonell rengjøring gjort enkelt!
KLIENT Novaclean AS
KATEGORI Grafisk Design & Web
ÅR 2022
Web novaclean.no

Novaclean er et nyskapende og moderne rengjøringsfirma som fokuserer på å levere tjenester av høy kvalitet med et miljøvennlig og bærekraftig perspektiv.

I oppdraget med å utvikle deres grafiske profil og identitet, samt en helt ny nettside, var målet å skape en visuell representasjon som formidlet Novaclean's verdier og unike tilnærming til rengjøring.

Fargepaletten ble nøye valgt med grønn som hovedfarge. Grønn symboliserer friskhet, miljøbevissthet og bærekraft, noe som er sentralt for Novaclean's bruk av produkter og deres engasjement for å redusere miljøpåvirkningen.

Designet av nettsiden var basert på prinsippene om enkelhet, minimalisme og brukervennlighet. Vi fokuserte på å skape en ren og oversiktlig opplevelse for besøkende, slik at de enkelt kunne finne informasjon om Novaclean's tjenester og få en god forståelse av deres verdier og ekspertise.

Gjennom en tett samarbeidsprosess med Novaclean-teamet ble vi i stand til å skape en grafisk profil og nettside som nøyaktig representerte firmaet på en riktig måte. Vi er stolte over å ha bidratt til deres visuelle identitet og presentasjon på nettet, og ser frem til å fortsette vårt samarbeid for å støtte deres grafiske behov og videre suksess.