Grafisk design
Casus Advokatfirma
KLIENT CASUS ADVOKATFIRMA AS
KATEGORI LOGO
ÅR 2023
WEB casus.no

Logoen til Casus Advokatfirma var et spennende prosjekt som involverte en forandring fra deres tidligere identitet som "Advokatfirmaet Casus". Vårt oppdrag var å skape en ny og mer særegen stil som ville representere firmaets verdier og skiller seg ut i markedet.

Vi startet med å grundig undersøke og forstå Casus Advokatfirma sine ønsker og mål. Gjennom tett samarbeid og dialog utviklet vi en logo som reflekterte deres unike identitet og profesjonalitet.

For å oppnå dette introduserte vi nye farger og strukturer som ga logoen en frisk, moderne og moden følelse. Vi ønsket å skape en visuell identitet som ikke bare var estetisk tiltalende, men også kunne skape gjenkjennelse og tiltrekke seg riktig oppmerksomhet.

Det var en spennende og vellykket prosess, og resultatet var en logo som var i tråd med Casus Advokatfirma sine ønsker og som representerte deres evne til å tilby juridiske tjenester på en unik og profesjonell måte.

Vi er stolte over å ha vært en del av denne forvandlingen og ser frem til å fortsette samarbeidet med Casus Advokatfirma for å støtte deres grafiske designbehov på veien videre.