Grafisk design
Folie Design
KLIENT FOLIE DESIGN AS
KATEGORI LOGO
ÅR 2023
WEB foliedesign.no

Folidesign er en Oslo-basert bedrift som har spesialisert seg på produksjon av folie og trykksaker for anerkjente kunder som Tesla, Volkswagen-Audi Group, Samsung, Telia, Coca-Cola, OBOS, forlaget Aller, og mange flere.

De fortsetter å levere folie, skilt og trykksaker til både små og store kunder, enten det er privatpersoner eller bedrifter. Med et omfattende maskineri har de kapasiteten til å håndtere oppdrag av alle størrelser i store deler av landet.

I forbindelse med oppdraget ønsket de å oppdatere sin logo. Under utviklingen av logoen for Folidesign, tok vi hensyn til deres ønske om å beholde den eksisterende identiteten samtidig som vi ønsket å gi den et oppfrisket uttrykk. Vi arbeidet tett med teamet hos Folidesign for å forstå deres verdier, visjon og mål.

Vi begynte med å analysere den nåværende logoen og identifisere de elementene som fungerte godt og var gjenkjennelige. Deretter utforsket vi ulike designretninger som kunne forsterke logoens budskap og appell. I tillegg til ikonet jobbet vi med typografien og layouten for å skape et helhetlig og harmonisk uttrykk. Vi eksperimenterte med forskjellige skrifttyper og arrangementer for å finne den rette balansen mellom profesjonalitet, kreativitet og appell.

Gjennom iterasjoner og samarbeid med Folidesign landet vi på en oppdatert logo som beholdt den gjenkjennelige identiteten deres, samtidig som den hadde et friskt og moderne uttrykk. Den oppdaterte logoen representerer nå bedriftens verdier og kvalitetsarbeid på en sterk og visuelt tiltalende måte.

Vi er glade for å ha vært en del av denne spennende prosessen med å utvikle Folidesigns logo, og vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid for å støtte deres grafiske behov.