Tjenester
Grafisk design
Logo

Logoen din er i de fleste tilfeller det første inntrykket bedriften din gjør på potensielle kunder. Du får ikke flere sjanser til å gjøre et sterkt førsteinntrykk. Vi skaper en visuell identitet fra bunnen av, med forretningens bakgrunn som et hovedgrunnlag.

Veiledende pris: 3000,- (ekskl. MVA)
Veiledende pris med brand-guide: 3500,- (ekskl. MVA)

Innholds-produksjon

Innholdsproduksjon er prosessen om å bygge pilarene dine der du bør investere akkurat nå! Slik deler vi inn denne prosessen:

Fase 1 - Brainstorming og forskning på ditt publikum. - for å forstå deres ønsker og behov.

Fase 2 - Planlegging for unik innholdsproduksjon og konsistens ved hjelp av en redaksjonell kalender.

Fase 3 - Et klart, konsekvent budskap vinner folk over, men å finne dine kjøpers emosjonelle triggerpunkter er vår styrke! Det er her vi slår til.


Veiledende pris: 4000,- (ekskl. MVA)

Design & rådgivning

Våre designere har bred erfaring innenfor faget. – Noe som gjenspeiles i den grafiske kvaliteten på prosjektet ditt. Vi tilbyr også design konsulenttjenester for å hjelpe virksomheten din med å oppnå riktige mål. Vi bruker grafisk design som et verktøy for kommunikasjon

Veiledende pris: 350,-/t (ekskl. MVA)

Produktdesign

Vakre produkter er også brukbare produkter. Vi starter med å forstå brukeren din - hvem de er, hva de tror på og hva deres motivasjon er - og deretter lager og foredler en opplevelse de vil elske å bruke. Teamet vårt utforsker utfordringer og bygger løsninger som er robuste, fleksible og tilpasningsdyktige på tvers av plattformer.

Veiledende pris: Kontakt oss

Kampanje

Om målet ditt er å øke merke- eller produktbevisstheten, generere potensielle salg eller øke salget - har vi muligheten til å dekke det kreative. Dette innebærer sosiale medier og/eller markedsmateriell

Veiledende pris: Kontakt oss